Extended Ångström DATA
 
 

Våra IT lösningar belyses utifrån tre perspektiv

Vi erbjuder kunskap och IT lösningar med fokus på ökad kund- och affärsnytta från datahallen till skrivbordet ända ut till din handhållna enhet. Först och främst lyssnar vi på dina krav, behov och önskemål, därefter skapar vi en lösning tillsammans med dig och din IT personal.

Vi är specialister på virtualisering, vGPU, access, säkerhet, nätverk, servrar, datalagring, mobilitet och tunna klienter. Vi är en systemintegratör, konsult och återförsäljare som hjälper dig med lösningar i syfte till förbättrad effektivitet och produktivitet för dig och din organisation.

Vår vision, affärsidé och fem nyckelord är drivkraften till att leverera det bästa av det bästa av innovativa lösningar och detta till en kvalité som möter upp till dina förväntningar.

Vi vill gärna vara din mentor och samarbetspartner kring dina IT investeringar under lång tid framöver där produktivitet och effektivitet harmoniserar med varandra och som i sin tur bidrar till långsiktig lönsamhet och tillväxt för din organisation.

Vår nätverksorganisation i Sverige omfattas av 40 erfarna teknikkonsulter varav tio (10) är certifierade på tunna klient lösningar och kringliggande system ie. VMware vSphere, VMware Horizon, VMware NSX, Windows Terminal Server, Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, Trend Micro, Sophos, Sharepoint, Exchange, SQL, IGEL, Dell Wyse, HP, Dell, Fujitsu, Teradici, NVIDIA m fl.

Vi utgår från Helsingborg, Göteborg, Linköping, Stockholm, Uppsala, Falun och Sundsvall. Ring 08 - 55 67 17 44, välj 1 för mer information.

Läs mer >>

Våra IT lösningar belyses utifrån tre perspektiv - medarbetarperspektivet, ledningsperspektivet och kundperspektivet - på detta sätt ser vi i ett tidigt skede hur vi kan erhålla maximal kund- och affärsnytta inom dina organisations- och affärsprocesser.
Välkommen önskar vi inom,
Extended Ångström DATA nätverksorganisation - Din leverantör av IT lösningar!
 
[top]

Senast uppdaterad 2016-04-22
Webbmästaren