Extended Ångström DATA
 
 

Vi erbjuder lösningar för dig med fokus på ökad effektivitet och produktivitet. Välkommen till våra democenters i Kisa och Täby!

Boka gärna ett demopass i Täby, på plats hos dig eller på våra democenters i Kisa och Täby.

Vi kör demo på valfri dag mellan kl. 09.30 - 12.00 (lunch ingår). Tema; Virtualisering, Access, Säkerhet, Tunna klienter och helt katastrof- och kassaskåpssäkrat.


Är du VD, ekonomi ansvarig, IT-chef, administratör eller användare visar vi hur det fungerar från datahallen till skrivbordet ända ut till din handhållna enhet.

Istället för fokus på IT teknik framhåller vi affärs- och kundnyttan med våra lösningar. Vi pratar helt enkelt om BT - lösningar (Business Technology)!

"It–avdelningarna måste tänka om från grunden. Fortsätter de att leverera teknik i stället för affärslösningar riskerar tekniken att förlora särställningen som ett konkurrensmedel, spår analysföretaget Gartner."

Välj lösnings område:

[back]

Telia Mobile Mail Server and OneBridge Mobile Groupware - keep in touch where ever you are!
 
iAnywhere´s OneBridge Mobile Groupware server synkronisering för IBM Lotus Domino eller Exchange ger dig tillgång till kalender, kontakter, mail, uppgifter och filer i realtid oavsett om du är på kontoret eller på resandets fot. OneBridge har stöd för över 150 st terminaltyper eg. Nokia, SonyEricsson, HP iPAQ, Qtek/HTC, Palm m fl. OneBridge Mobile är en lösning för det mindre, medelstora samt det stora företaget och kan köpas som egen lösning till befintlig infrastruktur.

Anmälan >>
[top]
Telia Connect 3G and Access2internet - Jobba var du vill, när du vill eller hur du vill!
 
Access2internet & Telia Connect - Jobba var du vill, när du vill och hur du vill!

Anmälan >>

[top]


Mitel IP Telefoni

Mitel IP Telefoni - Any Device One Solution. Vi visar hur du kan spara kostnader samtidigt som du ökar produktiviteten.

Anmälan >>[top]

 

Propalms TSE - Work With Your Programs Where Ever You Are!
 
Propalms Access bygger på att du har minst en Windows Terminal Server - klicka här för att se hur det kan se ut för dig som användare. Loggar du in får du på ditt skrivbord de program som du vill ha och har rätten att köra. Propalms är Windows 7, Vista, XP Ready och har även stöd för IE8. Propalms TSE är en komplett lösning för Microsoft Windows Terminal Server 2000/2003/2008 och för dig som vill köra publicerade program från tunna klienter med XPe, Windows Embedded 7, PC´s eller bärbara datorer. Lösningen är prisvärd och den passar det mindre, medelstora till det stora företaget. Det fina i kråksången är att den inte är dyr what so ever utan den är helt överkomlig för det lilla kontoret till det stora kontoret. Dessutom förenklar du samt minskar på administration, drift och underhåll i ditt Terminal Server Team vilket leder till lägre kostnader för dig och din organisation.

Anmälan >>

[top]

Access2work - Mobila lösningar från HP, Microsoft och Telia
 
Access2work - Klicka på bilden för att se hur det kan se ut för dig som användare. Access2work är en lösning för det mindre och medelstora kontoret för upp till 75 användare.

Anmälan >>

[top]

Citrix Access Essentials - work with your programs via a web interface where ever you are!
Citrix Access - Klicka på bilden för en demo - Arbeta med dina program på ett säkert sätt från kontoret, hemmakontoret eller på resandets fot. Citrix Access är en lösning för det mindre, medelstora och stora företaget.

XenDesktop 4 erbjuder virtualiserade skrivbord på hypervisors som VMware vSphere 4, Hyper-V och XenServer.

Anmälan >>

[top]

VMware View
VMware View 4 erbjuder virtualiserade skrivbord eller en pool av skrivbord till tunna klienter eller PC. Klicka på VMware View iconen till vänster för att testa lösningen med hjälp av certifikat och smart card inloggning. Kontakta oss för inloggningsuppgifter.

VMware vSphere 4, SRM, SAN, NetID PKI & IEEE 802.1x Port Based Authentication.
Nu kör vi demo valfri dag mellan kl. 09.30 - 12.00 (lunch ingår). Tema; Virtualisering, Access, Säkerhet, Tunna klienter och helt katastrof- och kassaskåpssäkrat.
[top] Anmälan >>


Wyse Thin ClientHP Compaq t5730IGEL UD3
Tunn klient lösning

Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på vid val av tunn klient lösning.

HP, IGEL, Wyse, Fujitsu eller annan lösning?

Vi ger dig råd ur ett tekniskt- och ekonomiskt perspektiv.
 
Management

Thin Client Management är A o O. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på och vad som kan fungera bäst för dig och din organisation.

Anmälan >>

[top]

TeleSMART och Contact Center - bättre kundvård och talsvarssystem. Vi demar on line!!
 
ServIT - Telesmart & Contact Center är en telefoni och contact center lösning för det mindre och medelstora företaget. En smart telefonilösning som möjliggör att ha kontoret på fickan!

Anmälan >>

[top]

Cendio ThinLinc
ThinLinc Access kan enkelt integreras i din befintliga miljö oavsett om den är baserad på programvara från Microsoft, Novell eller annan tillverkare. Systemet har stöd för Microsoft Windows Terminal Server, Citrix och Unix/Linux vilket gör det möjligt att blanda program från olika plattformar på samma skrivbord eg. MS Office, OpenOffice, StarOffice etc.

ThinLinc har bl a stöd för ingående/utgående ljud, lokala skrivare, hårddiskar och serieportar ovanpå SSH. Som arbetsplats kan du använda Tunna klienter eg. IGEL, Fujitsu, HP, Wyse eller befintliga PC´s, Tablet PC och bärbara datorer med Windows, Linux eller Solaris operativ.

Anmälan >>


[top]Kunduppgifter & lösningsval

Vänligen välj demo av önskad lösning nedan, klicka på länken och fyll i dina uppgifter nedan. Vid behov av demo på annan plats, vänligen uppge detta i rutan för övriga önskemål.

Not. Material, lunch, kaffe och kaka ingår till priset av 1.395:-/person. Min 4 - 10 deltagare för effektivt genomförande. Alla priser exkl.moms.

Access2work Uppge önskat datum nedan
Access2internet & Telia Connect Uppge önskat datum nedan
Citrix Access & XenDesktop 4
Uppge önskat datum nedan
Mitel IP Telefoni Uppge önskat datum nedan
OneBridge Mobile Groupware Uppge önskat datum nedan
Propalms Access Uppge önskat datum nedan
ThinLinc Access Uppge önskat datum nedan
Thin Client & Management Uppge önskat datum nedan
Telesmart & ServIT Contact Center Uppge önskat datum nedan
VMware View 4 (VDI)
Uppge önskat datum nedan
Virtualisering, SRM, SAN & NetID Uppge önskat datum nedan
[top]
Företagsnamn:
Kontaktperson:*
Gatuadress:
Postadress:
Organisationsnummer:
Telefonnummer:*
Faxnummer:  
E-post adress:*  
*Obligatoriska uppgifter

Vänligen uppge namn på dina kollegor samt övriga önskemål här:

 
Välkommen önskar vi inom,
Extended Ångström DATA nätverksorganisation - Din leverantör av IT lösningar!
[top]Senast uppdaterad 2010-05-08
Webbmästaren

NOTE: EÅ DATA AB networkorganisation respects the privacy of all customers and web site visitors. Any information you submit to us is used only by our sales, customer and technical support teams to help you get the most from our IT-solutions, products and services. We do not share your information with any third party and all information submitted is kept strictly confidential. By filling out the formula you admit to recieve further news and information from our marketing team which you in turn are entitled to unsubscribe.