ea-data_logo_core THINLINC & TUNNA KLIENTER

green

Det fina med en ThinLinc Terminal Server lösning är att du inte behöver kasta ut en redan gjord investering! ThinLinc kompletterar en befintlig Windows Terminal Server, Citrix, Novell och/eller SunRay miljö likväl som att ThinLinc kan fungera helt för sig själv för verksamhetens bästa.

NU FINNS STÖD FÖR FLER TUNNA KLIENTER. VI ERBJUDER LÖSNINGAR MED FUJITSU, IGEL, WYSE, OCH HP. LÄS MER NEDAN …….

Att Terminal Server lösningar är kostnadseffektiva, det har man vetat ända sedan den första minidatorn såg dagens ljus och det är ingen skillnad idag. En skillnad däremot är att du använder dig av tunna klienter istället för ASCII terminaler. Med en tunn klient får du dessutom en ergonomiskt bättre arbetsplats (eg. ljudlös = ingen fläkt) och då en tunn klient erbjuder näst intill allt som en PC, då finns mycket som talar för att du skall titta närmare på ThinLinc med tunna klienter (eg. tunn klient alt PC som tunn klient).

 

Mer info och erbjudande!

Addera ThinLinc till din befintliga miljö och du kan vinna än mer. ThinLinc påverkar inte existerande infrastruktur utan kan enkelt införas stegvis för att passa olika behov. Grundtanken med ThinLinc är att systemet skall anpassas till arbetsmetoderna och inte tvärtom.

 

Se exempel >>

 

ThinLinc med tunna klienter ger än fler mervärden, några exempel:

 

Blanda program på ett och samma skrivbord eg. Lexia, Open Office, Word, Excel, PowerPoint, Groupwise m fl, dvs. program från Windows, Linux, Novell och Open Source helt skräddarsytt för den enskilde användaren.

 

Använd tunna klienter, PC eller en mix av de båda. Tunna klienter är billigare och har längre livslängd, drar mindre ström samt är helt fläktlös = tyst arbetsplats.

 

Hög säkerhet. Kommunikation mellan server och tunn klient är avlyssnings -säkrad och krypterad. Serversystem är driftsäkert med hög tillgänglighet och centralisering av program medför att säkerhetsuppdateringar och virus - skydd hanteras från en plats vilket gör det lättare att administrera.

 

Säker fjärraccess. ThinLinc kan helt ersätta behovet av VPN eller samexistera med befintligt.

 

Single Sign-On. Oavsett katalogtjänst eller lösenordssystem kan ThinLinc autentisera användarna. ThinLinc har inbyggt stöd för Single Sign-On för ICA och RDP protokollet.

 

Lastbalansering i realtid. ThinLinc erbjuder högklassig lastbalansering i dubbla nivåer och i realtid.

En Terminal Server lösning är ingenting utan en ”burk” som du med fördel kan använda och anpassa allteftersom dina behov förändras. PC´n har kommit för att stanna! 1996 började vi titta på alternativa lösningar som inte var lika kostsamma som PC´n i heterogena nätverk, den ”tunna klienten” var född!

 

Fler tillverkare på världs marknaden har insett hur viktigt det är att tillgodose krav, behov och önskemål hos gemene man, företag, stat, kommun, landsting och organisationer. Den tunna klienten har kommit för att stanna!

 

Idag då tunna klienter erbjuder nästintill samma funktionalitet som en PC till mer än halva priset, då finns det all anledning att titta närmare på ett helhetskoncept som kan spara enormt mycket pengar för den egna organisationen.

 

ThinLinc tillsammans med tunna klienter erbjuder just detta helhetskoncept som vi på 70 och 80 talet en gång sa ja till.

 

Vi erbjuder dig att kostnadsfritt prova på hur tunna klienter kan bidra med ökad effektivitet och produktivitet inom din organisation. Tillsammans med din Terminal Server lösning har du möjlighet att välja en arbetsplats som är snygg, tyst, ergonomisk, energisnål, snabbare än PC (i de flesta fallen), flexibel, stationär, mobil, billig, EJ stöldbegärlig och framförallt centralt hanter – och övervaknings bar vilket vi i allra högsta grad rekommenderar vid valet av tunn klient.

 

NU FINNS STÖD FÖR FLERA TUNNA KLIENTER. VI ERBJUDER FUJITSU, IGEL, WYSE OCH HP LÖSNINGAR. VI ERBJUDER DET SOM PASSAR DIG BÄST! VILL DU HA RÅDGIVNING, RING 08 – 55 67 17 44.

 

Vad att tänka på? ThinLinc med stöd för ingående och utgående ljud (eg. för programmet Lexia). Administration av dina tunna klienter är lika viktigt som central administration i din ThinLinc, Windows Terminal Server, Propalms TSE, Citrix, Unix/Linux och stordator miljö. Med hjälp av det centrala management verktyget får Du full koll på tunna klienter.

 

Skall du införa tunna klienter inom din organisation är vår varmaste rekommendation att du även installerar management verktyget. Det är igentligen med hjälp av central hantering som du sparar mest pengar vad gäller den administrativa bördan.

IGEL_UD2.pngIGEL_UD2.pngIGEL_UD2.png

 

Är du intresserad av att testa eller titta närmare på vad våra erbjudanden kan göra för nytta inom din organisation, vänligen fyll i en intresseanmälan:

 

Intresseanmälan fyller du i här >>

 

Extended Ångström Data nätverksorganisation i Sverige. Terminal Server & Mobility Partner team.

Tel 08-55 67 17 44, Fax 070 – 45 19 07, e-mail: info@ea-data.com Internet: http://www.ea-data.com/